Dublin (20. 3. – 8. 4. 2019)

Po příletu a vřelém přivítání od naší hostitelské rodiny nás první den cheap audemars piguet replica pobytu čekal náš první výlet, a to do městečka Kilkenny, které jsme si měli možnost projít a poznat všechny jeho krásy a také jsme zde navštívili místní hrad.

Jako jeden z našich dalších zážitků zde následoval výlet na Cliffs of Moher (kamenné útesy), byl to opravdový zážitek a také jsme měli možnost spatřit i menší obdobu útesů a to formě tzv. Baby Cliffs.

Poté následoval také výlet a prohlídka samotného hlavního města Dublinu, které jsme si měli možnost projít, objevit a navštívit mnoho zajímavých míst, které se zde nacházejí. Poznali jsme zde a nejen zde úplně jinou mentalitu lidí, kteří byli milí, audemars piguet replica watches přátelští a vlídní a zajímali se o to, co děláme a jak se nám například daří.

Podstatnou část našeho pobytu zde také zaujímala práce, kde jsme měli možnost vyzkoušet si práci ve firmě Stock-Taking Services Dublin Limited. Náplň této práce spočívala v tom, že jsme každý den byli rozvezeni do několika obchodů, které se buď nacházeli přímo v Dublinu i mimo něj v dalších městech. V těchto obchodech jsme kontrolovali jednotlivé druhy zboží za pomocí speciálně určeného zařízení. Takže i tímto způsobem jsme poznali Omega Replica Watches nová místa i města.